«Αρμονία» και «Πρόοδος» τραγούδησαν στο Ομήρειο.



Σάββατο 17 Ιουν. 2017. Η Πρόοδος με χαρά αποδέχτηκε την πρόσκληση από τον Όμιλο μουσικής παιδείας «Η Αρμονία», για κοινή παρουσίαση των χορωδιών τους στο Ομήρειο. Η πρόσκληση αυτή ήταν η ανταπόδοση στην πρόσκληση της Προόδου για τη συμμετοχή της «Αρμονίας» στην παρουσίαση των πολιτιστικών της εργαστηρίων στην Καλλιμασιά, στις 4 Ιουνίου.

Υπό τη διεύθυνση της κ. Βίνας Αμπανούδη, οι δύο παιδικές χορωδίες παρουσίασαν ένα πρόγραμμα με διάφορα αγαπημένα τραγούδια και στο δεύτερο μέρος οι χορωδίες των ενηλίκων ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού. Συνόδευσαν οι μουσικοί: Γιώργος Μπάμπης στο πιάνο και Γιώργος Χατζαθανάσης - Στέλιος Ζαννίκος στο μπουζούκι.
Να ευχαριστήσουμε την «Αρμονία» για την πρόσκληση και τη συνεργασία, τη μαέστρο Βίνα Αμπανούδη, καθώς και όλους του χορωδούς και τους μουσικούς για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν.
Τη μαέστρο μας κ. Βίνα Αμπανούδη, αισθανόμαστε την ανάγκη να την ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα και για την πολυετή και γόνιμη συνεργασία μας. Ξεκίνησε από το έτος 2000 και έκτοτε οι χορωδίες τη ΠΡΟΟΔΟΥ, υπό την καθοδήγηση της κ. Αμπανούδη, έλαβαν μέρος σε δεκάδες εκδηλώσεις. Και για να θυμηθούμε τις εποχές εκείνες, παραθέτουμε τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα «Καλλιμασιώτικα - Σκίνος» - μαζί με την ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας μας (Τεύχος 57, Δεκέμβριος 2000,σελίδες 1 και 12)

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες  
(από την εκδήλωση της 17 Ιουνίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου