Ο Καλικάντζαρος της Προόδου πήγε στην Απλωταριά

17 Δεκ. 2017. Οι δρόμοι της κεντρικής αγοράς της Χώρας γέμισαν με καλικάντζαρους που φιλοτέχνησαν παιδιά από όλη τη Χίο, για να λάβουν στο διαγωνισμό του Δήμου Χίου. Μεταξύ αυτών και ο καλικάντζαρος που ζωγράφισαν τα παιδιά του τμήματος της ζωγραφικής της ΠΡΟΟΔΟΥ, που τοποθετήθηκε στο κέντρο της Απλωταριάς.
Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 17-12-2017 και θα λήξει στις 29-12-2017 ώρα 23:59. Οι φωτογραφίες όλων των καλικάντζαρων αναρτήθηκαν στο  Facebook του Δήμου Χίου.

Θα κερδίσουν οι πέντε καλικάντζαροι που θα λάβουν τα περισσότερα «Like» και θα ανακοινωθούν το Σάββατο 30-12-2017 ώρα 11:00 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο.
Ο καλλιμασιώτης καλικάντζαρος είναι ο Λιχούδης που του αρέσει να κλέβει γλυκά από τον Άη Βασίλη και των παιδιών τα γλειφιτζούρια. Η σκανδαλιά του, να πίνει του Άη Βασίλη το γάλα και να βάζει μέσα μπογιά!!! Οι αγαπημένες του φίλες είναι η παρέα του τμήματος ζωγραφικής της ΠΡΟΟΔΟΥ: Κωνσταντίνα Γαρρή, Καλλιόπη Μπογή, Δέσποινα Μπόλια, Ιωάννα Πάμπαλου, Μιχαέλα Πάμπαλου, Χρυσάνθη Πιτσόλη, Ελένη Σταυρινούδη, Αγγελική Ψαλτάκη.
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο Λιχούδη, αν και ο στόχος της παρέας που τον ζωγράφισε, είναι η χαρά συμμετοχής και λιγότερο η πρωτιά. Άλλωστε, όπως είναι ευνόητο, θα κερδίσουν αυτοί που έχουν τις καλλίτερες δημόσιες σχέσεις και τους περισσότερους φίλους στο Facebook και όχι απαραίτητα οι καλλίτεροι.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, τα συγχαρητήριά μας στα κορίτσια του τμήματος της ζωγραφικής και στην υπεύθυνη του τμήματος κ. Αγγελική Νικήτα.


30 Δεκεμβρίου 2017 (Η συνέχεια ……)

Ο διαγωνισμός με τις ζωγραφιές των ξωτικών του Δήμου Χίου ολοκληρώθηκε και οι νικητές ανακοινώθηκαν στο τέλος της εορταστικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Ομήρειο σήμερα 30 Δεκεμβρίου.  Όσα Καλλιμασιωτάκια από το εργαστήριο  ζωγραφικής της Προόδου μπόρεσαν  να παρευρεθούν, παρακολούθησαν την εκδήλωση και παρέλαβαν το αναμνηστικό συμμετοχής. Στο  τέλος βέβαια και οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες. Τα συγχαρητήριά μας και πάλι στα παιδιά και τη δασκάλα τους κ. Αγγελική Νικήτα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου