Υγιεινή διατροφή – υγιεινή μαγειρική

Την Κυριακή, 4 Φεβ 2018, στις 6.30 το απόγευμα στο Πνευματικό μας Κέντρο, πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα την υγιεινή διατροφή από το διαιτολόγο - διατροφολόγο κ. Στυλιανό Κάρλο. Μετά την κατατοπιστική παρουσίαση του θέματος, η οποία περιελάμβανε χρήσιμες επισημάνσεις και πρακτικές συμβουλές για τη διατροφή, που είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε όλοι μας, ακολούθησε μια σειρά ερωτήσεων από το ακροατήριο. Ο διαιτολόγος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις απλά, κατανοητά, με εξαιρετική προθυμία και επιστημονικές αναφορές.

Μάλιστα προσφέρθηκε εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον από τους χωριανούς να αναλάβει την πραγματοποίηση ομαδικών σεμιναρίων σε συνεργασία με την Πρόοδο. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, μπορεί να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του Σωματείου.
Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον κ. Κάρλο, ο οποίος έχει ρίζες και από την Καλλιμασιά, αφού είναι γιος της χωριανής μας κ. Μένης Μπογή και να ενημερώσουμε ότι η διεύθυνση του Γραφείου του είναι Ροδοκανάκη 31, Χίος και τα τηλέφωνά του 2271105399, 6946520583.

Διαβάστε το έντυπο που διανεμήθηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου