Το χορευτικό των εφήβων σε εκδήλωση του Κ.Π.Χ.«Ναυτίλος»


Σάββατο 21 Απρ. 2018. Η Πρόοδος, με το εφηβικό τμήμα χορού, συμμετείχε στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε το Κέντρο Πρόληψης Χίου «Ναυτίλος» στην Καλλιμασιά, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, το Γυμνάσιο και την Πρόοδο.

Το Κέντρο Πρόληψης Χίου «Ναυτίλος», γιορτάζει εφέτος τα είκοσι χρόνια λειτουργίας του και διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις στην πόλη της Χίου και σε χωριά, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, από τις 21 Απριλίου έως 26 Ιουνίου. Η πρώτη εκδήλωσή του πραγματοποιήθηκε στην Καλλιμασιά και περιλάμβανε: Στο χώρο του Γυμνασίου, παιγνίδια για παιδιά και εφήβους με συντονίστρια την κ. Ασημίνα Κρανάκη και το ηλεκτρονικό παιχνίδι «Εμείς και οι αράχνες μας», με θέμα τον διαδικτυακό εκφοβισμό, που επιμελήθηκαν ο κ. Γιώργος Πάμπαλος και η κ. Ευαγγελία Μελαχροινούδη.
Στην αίθουσα της Προόδου, διάλεξη με θέμα «Αντιμετώπιση του εκφοβισμού» από την κοινωνική λειτουργό κ. Ελένη Κοτσάτου και παραδοσιακοί χοροί από το εφηβικό τμήμα της Προόδου, που επιμελήθηκε ο κ. Γιάννης Γριμπαμπής.
Η Πρόοδος συγχαίρει όλους τους φορείς που συμμετείχαν για τις όμορφες και χρήσιμες εκδηλώσεις που οργάνωσαν και ιδιαίτερα στο Κέντρο Πρόληψης Χίου «Ναυτίλος», που γιορτάζει τα είκοσι χρόνια λειτουργίας του, εύχεται να συνεχίσει τη δημιουργική του πορεία για πολλά χρόνια ακόμα.
Περισσότερες πληροφορίες για το Κέντρο Πρόληψης Χίου «Ναυτίλος» στην ιστοσελίδα του http://www.prolipsihiou.gr//


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου