3η συνάντηση των χορωδιών της Χίου



Το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Ιαν. 2017 πραγματοποιήθηκε στο Ομήρειο η 3η συνάντηση των χορωδιών της Χίου. Οι χορωδίες της «Προόδου» δεν θα μπορούσαν να λείψουν, αφού το σωματείο μας πιστεύει στο θεσμό και τον στηρίζει. Την εκδήλωση οργάνωσε ο «Λέων Αλλάτιος», που εφέτος γιορτάζει τα τριάντα χρόνια από την ίδρυσή του.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, η «Πρόοδος» συνεργάστηκε με την «Αρμονία» και παρουσιάστηκαν μαζί και οι παιδικές χορωδίες και των ενηλίκων, υπό τη διεύθυνση της κ. Βίνας Αμπανούδη.
Να δούμε το πρόγραμμά τους.
Παιδιά: α) Περιμπανού, β) Το γελεκάκι που φορείς, γ) Μενεξέδες και ζουμπούλια και δ) Η Κική και η Κοκό – Λίγα λουλούδια – Ψέματα.
Ενήλικες: α) Σ’ έβλεπα στα μάτια, β) Πήρα απ’ την νιότη χρώματα, γ) Δεν ξέρω πόσο σ’ αγαπώ και δ) Έτσι είναι η ζωή.
Συνόδευσαν στο πιάνο ο Δημήτρης Κλούβας και στο μπουζούκι ο «δικός μας» Στέλιος Ζανίκος.

Και τις δύο ημέρες το πρόγραμμα άνοιξε με μοντέρνο χορό. Τα κορίτσια της σχολής μπαλέτου «LA BALLET” της επίσης «δικής μας» Άννας Συράκη, χόρεψαν στην είσοδο του Ομηρείου, με ταυτόχρονη προβολή του χορού στην οθόνη της αίθουσας.
Και μια και μιλάμε για τους «δικούς μας» να αναφέρουμε και τους υπόλοιπους που εντοπίσαμε: Την Κατερίνα Πρίνου και τη Βέρα Μαυρίκη που συνόδευσαν στο πιάνο τις χορωδίες του «Λέοντα Αλλάτιου» και της Λαγκάδας αντίστοιχα, καθώς και τον αντιπρόεδρο της Προόδου, Αχιλλέα Φιστουρή, με τη χορωδία του ΜΕΟΘ.
Εμείς να συγχαρούμε τη Βίνα Αμπανούδη και τα παιδιά της, μικρά και «μεγάλα», που εκπροσώπησαν την Πρόοδο και την Καλλιμασιά σε αυτόν τον σπουδαίο θεσμό και βέβαια όλους τους «δικούς μας» για τη συμμετοχή τους. Στο διοργανωτή της εκδήλωσης  «Λέοντα Αλλάτιο», με τον οποίο το σωματείο μας διατηρεί στενούς δεσμούς, ευχόμαστε χρόνια πολλά για τα τριάντα του χρόνια.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου